Labklājība

Šī sviesta priekšrocības


Šī aktīvās sastāvdaļas ekstrakts ir šī augļa ekstrakts. Tā ir daļa no daudzām procedūrām, kas paredzētas ķermeņa, matu un sejas palutināšanai. Atklājiet tās daudzās īpašības.

Kā iegūst shea?

Shea ir koks, kas aug Rietumu un Centrālāfrikā. Šīs sviesta formulēšanas dažādās darbības:

  • Novākt augļus, kas izskatās pēc riekstiem.
  • Izņem dabiski trekno balto mandeļu.
  • Pārvērtiet šo mandeļu dzeltenīgā pastā.
  • No viena koka saražojiet 20 kg sviesta.

Kādas ir šī sviesta īpašības?

Šī sviests satur vitamīnus A, D, E un F un daudzas neaizvietojamās taukskābes (taukus), kas tai piešķir daudzas kosmētiskas īpašības, proti:

  • Mitrina un baro ādu dziļi.
  • Atbrīvojiet sasprēgājušās lūpas, pateicoties tās atjaunojošajām īpašībām.
  • Mierīgs kairinājums pēc matu noņemšanas, saules iedarbības.
  • Aizsargājiet ādu no aukstuma, izveidojot aizsargplēvi.
  • Dziedini roku plaukstas.
  • Izlīdziniet un mīkstiniet bojātos un sausos matus.

Labi žesti

Istabas temperatūrā šī sviesta konsistence ir cieta. Tātad jums tas ir jāuzsilda savās rokās, lai tas pārvēršas par krējumu vai eļļu. Daži padomi, kā to labi izmantot:

  • Pievienojiet vannai dažus sviesta sviesta riekstus atpūsties un aizsargāt ādu.
  • Masāža muskuļus lai noņemtu sāpes.
  • Novērst strijass, uzliekot to uz augšstilbiem un vēdera.
  • Atjauniniet sausos, blāvos matus pirms mazgāšanas ar šampūnu ielieciet sviesta pogu.
  • Labot efektu "salmi" no jūsu matiem, ko izraisa saule

Monique forts